DDoptics V6 Zielfernrohr 2,5-16×42 – MRAD

СЕП: 442511133
2.5-16
2.5-162.5-16.jpg1post-774-0-09477400-1471432043

2255.00 лв.

Доставка от 5 лв.
ddoptics
Бърза поръчка
без регистрации и пароли
Ако се затруднявате да се регистрирате в сайта , или да попълвате формуляр за поръчка , просто се обадете на телефонен номер 0898-667-708 , и ние ще оформим възможно най-скоро детайлите по вашата поръчка .

DDoptics V6 Zielfernrohr 2,5-16×42 – MRAD

Безкомпромисна оптика с висока производителност .
Високо ефективна оптика с 6-кратен зум и иновационна технология . С здрави масивни тумблери 2 мм , това е в повече дори за военния стандарт. Тактикчески изработена от алуминиева сплав, и без пластмасови детайли .Всички алуминиеви детайли са с новото анти-отбляскващо покритие на DDoptics. Твърди , точни и последователни регулиращи T-клик гарантират абсолютна точност и възпроизводимост .

Прицелно разстояние око – окуляр 89мм предвиден за големи мощни калибри . Диоптрична корекция от -3 до +3 Optische Leistung.
Мощна оптика – подобрен контраст CT Стъкло
В Generation III DDoptics-riflescopes високопроизводително CT стъкло (Clear Transmission) идва с пълна компенсация DDlucid за използване. Това покритие улавя отражения или отблъскваща светлина и осигурява брилянтно изображение с отлични свойства за рязкостта на картината . Светлинното предаване достига пик до 94.7% (ден) или 93% (през нощта). Други предимства на вида стъкло са значително подобреното контрастно поведение и намаляването на цветните ресни

 

Zielfernrohr mit Schnellverstellung & Zerostop
На вертикалната регулировка тумблера има двойна скала позволяваща изчисляването количество корекция . След прострелването на прицела той се « занулява » ZERO-STOP . След зануляването вие ще имате сигурно и точно попадение на вашата прострелка . Двойно разграфената скала на тумблерите ви позволява бърза и точна корекция по траекторията на куршума , както и ветровите корекции по хоризонталата до точното разстояние на целта . Индивидуална маркировка за личен ваш избор на запаметяване на конкретни дистанции по терена който ползвате .

Корекция

Един клик на скалата е 0.1 MRad (милирадиан) . Това съответства на 1 cm на 100 m. Регулирането на кликовете работи абсолютно прецизно и се повтаря безупречно в проверка по обратният ред .

Регулиране на тумблерите :
Един оборот на регулиращия тумблер  съответства на 10 mrad. (100 cm на 100 m)
Общият диапазон на регулиране е 26 mrad. (260 cm на 100 m)
Това съответства на диапазон на регулиране от 2600 cm на 1000 m.

Осветената точка е подходяща за нощно виждане .
Точката е осветена със оптично влакно , изобретена от DDoptics с напълно нова преработена електронна схема . Точката е изключително малка и е подходяща за прецизна стрелба благодарение на оптичните влакна . Подсветката е изключително фина , първите три позиции са предвидени за нощни приставки и не се забелязват със просто човешко око . Осветената точка може да бъде намалена на 100%, докато тя вече не може да бъде възприета от човешко око . С активираното на светлината на подсветката не смущава окото не се наблюдават отражения в оптиката . Всяка подсветка се произвежда ръчно, може да бъде направена специална заявки на клиента Ifiber система която автоматизира включването и изключването на подсветката . Ifiber може да бъде настроена индивидуално лично от вас . Осветеността на точката се вижда с пълна интензивност на слънцето на високите степени от 8-11 . Изработването на Ifiber червената точка подсветка е една от най-развитите системи , интелигентна и автоматична електроника . Ifiber може да бъде поръчана за допълнително вграждане , цената е 89 € .

Der Parallaxenausgleich

Паралакс корекцията започва от 10 м. до безкрайност . Може да се използва като уред за установяване и определяне на дистанция до точката на прицелване ( мишена ) .

Nahezu unzerstörbar

Херметизиран с азот изпълнен обем запазва съпротивление във вода (0,3 кг / квадратен сантиметър) и защитава от вътрешно изпотяване на лещите . Издържлива на тежки условия с ударно устойчивост 1000 г. или 6500 джаула .
Корпус от здрава сплав дуралуминий (70 %), месинг (20%) и стомана (10 %) с дебелина на стената на корпуса 1 мм . Прицелът е предвиден да работи даже при экстремални температури в пълна функционалност +80 градуса до мин.- 20 градуса по Целзий .

Ловна скала A4N осветена фина точка във кръст .
A4N има най тънкият кръст със най малката точка за прицелване за да отговори на нуждите на прецизните стрелци на далечни дистанции .

В заключение :

V6 2,5-16×42 Gen. 3  е премоделиран модел 2,5-15×50 . Просто и практично по немски в Дрезден са взели 2 решение да отговорят професионално и на ловните среди .

1. Барабаните са закрити ( отново тактически за бърза корекция ) но със защитни капачки познаващи ловните критерии . Като при желание в бъдеще могат да бъдат сменени веднага със тактически тумблери от вас .

2. Практична и супер фина такава A4N .

Препоръчителна употреба:

Прицелът е строго насочен към професионалните ловни среди . Горски стопанства където е нужен професионален уред за клиенти наемащи оръжие за подборен отстрел на трофейни животни на далечни дистанции и други от бранша .
Препоръчителна употреба:
Тази оптична система е разработена за таксация на подборен лов , ден и нощ . Увеличение от 2.5 -16 x е последна тенденция при елитните фирми производители . Това увеличение практически покрива всеки вид лов във България . От лов на гонка 2.5 х , до 16 х което ви дава голямо предимство за далечни прецизни изстрели . С малко повече практика с този модел ще откриете нейните пълни възможности . Ще откриете че с тази оптика се стреля с две отворени очи на 2.5 х на дистанции около 10 метра .Както и на 16 х образа има кристално ясна картина със завидна яснота на образа на дистанции от 500 м. Паралаксът може се използва за корекция на остротата на образа в тъмна среда .Тази оптика със своята расова кръв от бившия завод на Цайс Енна с всички възможни екстри като азото хермитизиране против изпотяване , ударо устойчива 30 г. гаранция ,безупречна механика и лещи я праща на върхът в нейното немско семейство.

 

ПоколениеIII
Увеличение2.5 – 16
Click Value0.1 MRAD/10mm
Диаметър на обектива42mm
Диаметър тубус30mm
Паралакс - Фина настройка на образаДа

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “DDoptics V6 Zielfernrohr 2,5-16×42 – MRAD”