DDsight Mini – Бързомер

СЕП: 442000013
DDoptics-Red-Dot-Reflex-Visier-DDSight-Mini-Leuchtpunktvisier-mit-_57
DDoptics-Red-Dot-Reflex-Visier-DDSight-Mini-Leuchtpunktvisier-mitddoptics-Mount-Adapter-Plate-for-ddsight-Mini-for-_57DDoptics-DDsight-MINI-Reflex-Visier-Red-Dot-Fluchtvisierung-NEUDDoptics-Red-Dot-Reflex-Visier-DDSight-Mini-Leuchtpunktvisier-mit-_57

475.00 лв.

Доставка от 5 лв.
ddoptics
Бърза поръчка
без регистрации и пароли
Ако се затруднявате да се регистрирате в сайта , или да попълвате формуляр за поръчка , просто се обадете на телефонен номер 0898-667-708 , и ние ще оформим възможно най-скоро детайлите по вашата поръчка .

DDsight Mini – новият рефлексен бързомер от DDoptics !

Вашият DDsight Mini Red Dot Sight  е един от най-компактните Red Dot Sights на пазара. Независимо дали сте с къси или дълги оръжия, с DDsight Mini имате компактно, но здраво целево решение.

6 нива на яркост, включително нощен режим
Автоматичен контрол на яркостта .
Цифрово регулиране с бутони нагоре и надолу
2-3 MOA точка
Изключително голямо зрително поле 41.54 м
Включително 21 мм  / Picatinny релса
Бази за различни  оръжия
Ниска консумация на енергия
CR2032 батерия
Странично отделение за батериите (лесна смяна)
Диапазон на настройка +/- 30 MOA
Съвместими с други налични на пазара системи

С този бързомер можете да стреляте с две отворени очи като виждате прекрасно целта едновременно извън бързомера , ( без разделение на образа ).

Създаден за пистолети и револвери той покрива всички критерии за ловни пушки и карабини от всякакъв тип и калибър . Тежи нищожните 30 грама . Въпреки компактността си, DDsight Mini е 100 процента непроницаем и изключително здрав.

Паралакс

„DDsight“ никога не трябва да се притеснявате за центрирането на точката. Щом разполагате с червената  точка с целта, можете да стреляте. За разлика от други евтини рефлексни системи, които могат да доведат до доста силни паралакс грешки, винаги можете да разчитате на вашия DDsight.

Пълно зрително поле без промяна на зрителното ви нормално поле .
Зрителното поле на DDsight Mini е с много убедителените 42 м.

Лесно монтиране:
Инсталирането на DDsight Mini е много лесно. Доставяният Weaver / Picatinnyschiene може бързо и лесно да бъде свързан към корпуса с два винта. Препоръчваме затягане на въртящия момент от два Нютон метра.  Picatinny може лесно да се постави на  оръжието и съответно да се заключи. По желание, DDoptics предлага и Dentler бази за монтиране и седем различни адаптора за най-често използваните пистолети. Отново корпусът може да бъде директно свързан към съответното оръжие .
Адаптерите от DDoptics са 100% точни и съвместими с други системи, налични на пазара.

Препоръка за приложение:

Здрав и надежден
DDsight е създаден специално за употреба в сурова среда, а също и за МАГНУМ калибър. Използването на DDsights е позволено за всяко оръжие и всеки калибър. С възможност за монтиране, DDsight Mini може да се монтира върху пистолети или пушки. Поради това възможностите за приложение варират – от лов до спортно стрелба ! Когато ловувате в гората няма нищо по-добро.

DDsight може да се използва много добре и за нощно ловуване.

Клас на защита IP54
При лов вие определено се нуждаете от клас на защита IP54 . Първата цифра означава степента на защита срещу влизането на чужди тела. Това означава че електрически части са защитени от прах в разрушителни количества. Втората цифра (4) обозначава защитата срещу вода и означава че лещите са  защитено срещу пръски вода (дъжд) .

Тегло 34 гр
поколение III
Покритие на лещи  HDX III
Увеличаване 1 x
Изходна зеница  в mm 19×25 mm
Зрително поле 100м. 41.54м
Разстояние на очите в mm без / свободно
Макс. Корекция +/- 30 MOA
Матова повърхност
ASV Zerostop No.
Окуляр в mm 19×25 мм
Обща дължина в mm 48
Капачки 1 чифт
Батерия CR2032 1 бройСтрана на произход: Германия
30 години гаранция !
kompatibel zu anderen am Markt verfügbaren Systemen.

Montagen - DDsight

Увеличение1 x

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “DDsight Mini – Бързомер”