Pulsar Trail 2 XP50 LRF (с далекомер) Термален прицел

СЕП: 76559
pulsar-thermal-imaging-sight-trail-2-lrf
pulsar-thermal-imaging-sight-trail-2-lrf (1)pulsar-thermal-imaging-sight-trail-2-lrf (2)pulsar-thermal-imaging-sight-trail-2-lrf (3)pulsar-thermal-imaging-sight-trail-2-lrf (4)pulsar-thermal-imaging-sight-trail-2-lrf (5)pulsar-thermal-imaging-sight-trail-2-lrf (6)pulsar-thermal-imaging-sight-trail-2-lrf (7)pulsar-thermal-imaging-sight-trail-2-lrf

7750.00 лв.

Марка: Pulsar Vision
Бърза поръчка
без регистрации и пароли
Ако се затруднявате да се регистрирате в сайта , или да попълвате формуляр за поръчка , просто се обадете на телефонен номер 0898-667-708 , и ние ще оформим възможно най-скоро детайлите по вашата поръчка .

Pulsar Thermal Imaging Trail 2 XP50 LRF (с далекомер) Термален прицел 

СЛЕДВАЩОТО НИВО НА ТЕРМО ПРИЦЕЛИ 

Могат да бъдат поръчани модели : Pulsar Thermal Imaging Sight Trail LRF XP50 [76519] , Pulsar Trail XP50 Thermal Imaging Sight [76509] , Pulsar Trail XP38 Thermal Imaging Sight [76507] ,  Pulsar Trail XQ50 Thermal Imaging Sight [76503] , Pulsar Trail XQ38 Thermal Imaging Sight [76501] .

Построен на нова хардуерна платформа, включваща нов високочувствителен термоизобразителен детектор с <40 mK NETD и HD AMOLED микро дисплей, TRAIL 2 LRF е в състояние да създаде рязко контрастиращо и пълно с детайли изображение при всякакви условия. Възможностите на термичния детектор  много повече от собствените софтуерни функции на PULSAR като технологията за подобряване на детайла на изображението и режимите на наблюдение. Интегрираният лазерен далекомер предоставя бързи данни за прицела в движение за прецизно изчесление. Видеорекордер с 16 Gb вградена памет, Wi-Fi модул и редица други важни функции превръщат устройството в универсален инструмент за лов за най-взискателните професионалисти.

 Силно чувствителен сензор за термоизображение

Термичният сензор за изображения с NETD 40mK осигурява перфектно разпознаване на детайлите дори при най-тежките метеорологични условия, когато топлинният контраст е нисък. Най-малките температурни разлики ще бъдат ясно видими по време на валежи, мъгла или студени сутрини при най-трудните условия за термоизображение.

 Изображение с висока разделителна способност

Остри, богато контрастирани термовизионни изображения за подобрена идентификация на животните, техните крайници и дори най-малките детайли, т.е. клони, листа, трева и терен.

 Вграден прецизен лазерен далекомер

Вграденият, прецизен лазерен далекомер осигурява точно търсене на разстояние в два режима – Единично измерване на време и Режим на сканиране с ± 1 m точност до разстояние от 1 км. Режимът на сканиране позволява на стрелеца да се адаптира бързо към променящите се разстояния за по-добро поставяне на изстрела.

 Удароустойчив корпус от магнезиева сплав

Здрав и лек корпус от магнезиева сплав е проектиран да издържа на откат на големи калиби . Повишената структурна твърдост намалява вибрациите по време на изстрела и води до подобрена балистика, докато свойствата на магнезиевата сплав помагат да се осигури по-добро разсейване на топлината.

 Технология за усилване на изображението

Технологията Image Boost е собствена комбинация от софтуерни алгоритми, която позволява да се повиши яснотата на изображението и цялостните детайли на изображението. Приложението на Image Boost прави картината по-остра и по-детайлна, което позволява по-добри възможности за идентифициране на обекти.

Image Boost OFF                                     ––- Image Boost ON

 Пълноцветен, HD AMOLED дисплей

Новият HD дисплей на Trail осигурява отчетливо, богато контрастиращо, ярко оцветено зрително поле, технологията AMOLED осигурява безупречно, течно изображение с висока разделителна способност и спестяване на енергия.

 Широкоъгълен окуляр

Зрителното поле на сложния широкоъгълен окуляр с шест обектива, използван в TRAIL 2 LRF, се отличава с 20% увеличение в сравнение с предишния модел. В комбинация с HD качество AMOLED дисплей, окулярът осигурява богато и дълбоко възприятие на изображението.

 Вграден фото и видео рекордер

Вграденият видеорегистратор е страхотно предимство, когато става въпрос за заснемане на истрела. Едно натискане на бутона REC заснема кадри, които могат лесно да се споделят с колеги, приятели и семейство. 16 Gb вградена памет осигуряват много часове записано видео и  снимки.

 16 Gb Вътрешна памет

16 Gb памет предлага достатъчно място за запис и заснемане на вълнуващи моменти. Записаните файлове могат по-късно да бъдат изтеглени на компютър или смартфон.

 Дълъг обхват на откриване до 1800 m

Мощният обектив в комбинация с професионален сензор за термообработка с NETD 40 mK осигурява изключителни възможности за откриване. Стандартен обект с височина 1,8 м може да бъде открит на разстояние 1800 м при пълна тъмнина.

 Персонализируеми опции на прицела

Широка гама от цветове и  избор на прицелен кръст , включително тактически балистични стилове. Цветови опции: черно, бяло, червено и зелено.

 Незабавно стартиране около 3 секунди

Благодарение на революционната електроника, TRAIL 2 LRF може да се включи почти моментално. Бързото стартиране увеличава живота на батерията и удължава общото време на работа. С възможност за незабавно стартиране, устройството може да се задейства бързо за 3 секунди.

 Скорост на откат до .375 H&H, 12-Gauge и 9.3×64

Мощност до 6000 джаула за безупречно представяне на по-големи калибри до .375 H&H, 12 и 9,3×64.

 Управление на Зеро стоп

Съхранявайте до 5 нулиращи профила, с по 10 координати на разстояние всеки за различни дистанции , във вградената памет за бърза смяна на пушката и корекции в движение.

Картина в картина

Картина в картина показва увеличено изображение в горния център 10% от общото зрително поле за прецизно поставяне на кадър.

 Променливо цифрово увеличение

Цифровото увеличение, до 8 пъти, осигурява подобрен фокус и цялостно разпознаване на целите на значителни разстояния.

 Wi-Fi. Интеграция с IOS и Android устройства

Вграденият Wi-Fi модул осигурява свързаност на термична камера с Android или iOS смартфони или таблети. Комбинацията от смартфон и термокамера предлага набор от уникални функции като директно поточно предаване на изображения, изтегляне и споделяне на записани файлове, актуализация на фърмуера и много други.

 IPX7 водоустойчив рейтинг

IPX7 водоустойчив – с защита за обилни валежи, сняг или други валежи. TRAIL 2 LRF е проектиран да работи безупречно, дори след потапяне в до 3 фута вода за до 30 минути.

Спецификации

Основен
сензор: 640×480 @ 17 µm (NETD <40 mK)
Обектив: F50 / 1.2
Увеличение, x: 2 – 16 (x8 zoom)
Зрително поле (HxV), градуси / m @ 100 m: 12.4×9.3 / 21.8×16 .3
Обхват на откриване, m: 1800 Тип на

сензора : неохладен
Разделителна способност, пиксели: 640×480 Стъпка на
пикселите, µm: 17
Честота на кадрите, Hz: 50

Оптика
Обектив: F50 / 1.2
Увеличаване, x: 2 – 16
Зрително поле (HxV) градуси / m @ 100 m: 12.4×9.3 / 21.8×16.3 Релеф на
очите, mm: 50

дисплея
: AMOLED
Разделителна способност, пиксели: 1024×768

Обхват Производителност Обхват за
откриване, m: 1800

Лазерен далекомер
Клас на безопасност за лазерно оборудване съгласно IEC 60825-1: 2014: 1
Дължина на вълната, nm: 905
Макс. обхват на измерване, m: 1000
Точност на измерване, m: ± 1 Стойност на щракване на

прицела
, H / V, mm при 100 m: 21/21 (при минимално увеличение)
Обхват на щракване, H / V, mm при 100 m: 4200/4200
Номер на предварително заредените мрежи: 10

Video Recorder
Разделителна способност на видео / снимка, пиксел: 1024×768
Формат на видео / снимка: mp4 / .jpg
Вградена памет, Gb: 16

Характеристики
на околната среда Степен на защита, IP код (IEC60529): IPХ7
Работен температурен диапазон, ° С: -25 – +50

Тегло и размери
Размери, мм: 347x102x76
Тегло, кг: 0.8

Захранване
Изходно напрежение, V: 3.0 – 4.2
Тип батерия: Li-Ion батерия IPS7
Капацитет, mAh: 6400 mAh
Време за работа на батерия (при t = 22 ° C), h *: 8
Външно захранване, V: Micro USB тип B (5V)

Връзки и съвместимост
Макс. мощност на откат при нарезно оръжие (Eo), джаули: 6000
Удароустойчивост на гладкоцевните пушки, калибър: 12

Wi-Fi
Честота, GHz: 2,4 GHz
Стандарт: 802,11 b / g
Обхват на приемане на линия на видимост, m : 15 SKU

търговски данни
(модел #): 76559

Още функции

 Висока честота на опресняване 50 Hz

Високата честота на изображението е важна при стрелба по движещи се цели. Високите честоти на опресняване гарантират, че движението е плавно и в реално време, което позволява по-точна оценка на скоростта и поставяне на изстрел.

 B-Pack захранване

Trail 2 LRF включва прогресивно автономно B-Pack захранване, състоящо се от бързо отделяща се, акумулаторна IPS7, 6,4 Ah батерия, проектирана да доставя до 8 часа. на експлоатация. Предлагат се и по-мощни IPS14 батерии, както и кутии за батерии AA, които осигуряват перфектно решение за захранване извън мрежата.

 Широк диапазон от работни температури

С устойчив на замръзване AMOLED дисплей, прицелните прицели Trail 2 LRF са проектирани да осигурят безупречно представяне при екстремни температурни граници от -25 ° C + 50 ° C.

 Удобен за потребителя интерфейс

Trail2 LRF е проектиран с оглед на лекотата на работа. Отзивите на потребителите доведоха до най-удобния до момента интерфейс, пълен с лесна за четене, управлявана от икони, буквено-цифрова лента на състоянието в долната част на дисплея. Вътрешните елементи и опции в менюто също се показват на контрастираща градиентна основа, така че можете да следите настройките, без да губите от поглед целта си.

 Дисплеят е изключен

По време на кратки периоди на бездействие и по-добро прикриване, Display Off изключва дисплея, без да прекъсва други работни функции. Използването на Display Off означава много по-бързо време за рестартиране, когато имате най-голяма нужда от него

Pulsar използва италианските монтажи на фирма Contessa SLR . Фирма Contessa SLR произвежда по поръчка на Пулсар специализирани монтажи – моноблок за всеки модел на фирмата .

https://riflescope.eu/magazin/kategoria/montazhi-za-opticheski-mernitsi-rifle-scope-mounts/

 

 Highly sensitive thermal imaging sensor

 

Паралакс - Фина настройка на образа10 – до Безкрайност
Диаметър на обектива50mm
Увеличение2 – 16
ПоколениеII
Click Value1-10

Отзиви

Все още няма ревюта

Be the first to review “Pulsar Trail 2 XP50 LRF (с далекомер) Термален прицел”